I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, July 20, 2010

PROTOKOL ZIONISFREEMASONRY, pertubuhan Yahudi yang telah didirikan sejak lebih kurang tahun 900 SM, mempunyai sepuluh (10) program antarabangsa. Program ini dalam istilah Freemasonry dinamakan 'HARAR' atau 'SATANIM', berlambangkan kurita (octopus) berkaki sepuluh, ular berbisa (serpent) berkepala sepuluh, dan hantu penerkam berkuku besi.

PROGRAM PERTAMA
Program pertama dalam istilah Freemasonry dinamakan 'TAKKIM' :
PADA ZAMAN NABI ISA A.S. :Orang orang Yahudi dengan segala tipu daya ingin membunuh Nabi Isa A.S. Diantaranya fitnah keji - 'Nabi Isa A.S. ingin menjadi Raja Yahudi' yang disampaikan kepada kerajaan Rome. Tetapi Allah S.W.T. telah menyelamatkan Nabi Isa A.S. dan sebagai gantinya Judas tersalib di Golgota. Maka setelah wafatnya Nabi Isa A.S., Yahudi masih berusaha menghancurkan ajaran Nabi Isa A.S. yang sudah disebarkan dengan program 'TAKKIM' iaitu :
Merosakkan ajaran Nabi Isa A.S. yang ada seperti menghalalkan yang haram dan sebaliknya.
Merosakkan akidah dengan Doktrin Trinitas.
Merosakkan Injil (Bible) yang ada dengan Injil palsu.
Saul (Paulus) dijadikan tandingan Nabi Isa A.S.PADA ZAMAN ISLAM :
Pada zaman Rasulullah S.A.W, orang-orang Yahudi memupuk Munafiqin dan Muhadin. Mereka diantaranya berusaha menfitnah isteri Nabi, mengacau ajaran Islam, memecah-belahkan kaum Ansar dan Muhajirin.
Melaga-lagakan Ali R.A. dan Muawiyah R.A. sehingga Aisyah R.A. masuk campur.
Membuat ratusan hadis-hadis palsu, memasukkan dongeng Israeliyat, mengubah penafsiran Al-Quran dan sebagainya.
Mendangkalkan aqidah umat Islam dengan falsafah Yunani sehingga timbul aliran kerahiban, tarikat sufi, mu’tazilah dan sebagainya. Maka lahirlah cendikiawan-cendikiawan Islam yang menghuraikan akidah islam dengan cara falsafah Yunani, menuruti pemikiran Aflatun (Plato), Aristun (Aristotles) dan lainnya.
Mewujudkan lembaga pendidikan Islam yang dipimpin seorang alim didikan Freemasonry yang menafsirkan Al-Quran dan hadis sesuai dengan alam pemikiran Freemasonry.
Menghidupkan sunnah-sunnah jahilliah dengan alasan memelihara adat istiadat nenek moyang.
Menjadikan Islam supaya Tasyabbuh, selari dengan Nasrani dan agama lain. Diantaranya dengan memasukkan bentuk nyanyian gereja ke masjid, ulangtahun dan sebagainya.

PROGRAM KE-DUA

Program ke-dua dinamakan 'SHADA' -
Bermaksud membentuk agama baru dan agama tandingan di seluruh dunia :
Salah satunya ialah di India ketika Islam bangkit untuk kembali kepada Al-Quran dan hadis dan menyerukan 'Jihad Fisabilillah', pihak penjajah Inggeris bekerjasama dengan Freemasonry menubuhkan gerakan anti-Jihad. Antara lain ialah dengan menggalakkan ahli sufi dan ulama menganggotai Freemasonry. Ditunjukkannya seorang Freemason iaitu 'Mirza Ghulam Ahmad', dia mendakwa dirinya sebagai Nabi akhir zaman, Bhuda Awatara, Krishna dan sebagainya. Rabithah Alam Islami yang bersidang di Makkah 14-18 Rabiul Awal, tahun 1394 memutuskan bahawa ajaran 'Ahmadiah' itu bukan Islam dan ia berkait rapat dengan Zionisme.
Dan kes-kes 'aliran sesat Islam' yang beredar di Indonesia seperti solat dua bahasa dan lainnya, kemungkinan besar ianya berkaitan dengan program Freemasonry.

PROGRAM KE-TIGA

Program ke-tiga dinamakan 'PAROKIM' :
Membuat gerakan yang bertentangan untuk satu tujuan - mengembangkan Freemasonry tempatan (domestik) dalam suatu negara dengan nama tempatan, akan tetapi tetap tidak lari dari asas dan tujuan Freemasonry.
Mendukung teori-teori bertentangan.
Membangkitkan bida'ah dan khufarat - menyebarkan teori Sigmond Freud dan Charles Darwinsehingga antara ilmu pengetahuan dan agama itu bersaing, cuba untuk kalah-mengalahkan.

PROGRAM KE-EMPAT

Program ke-empat dinamakan 'LIBARIM' :
Melenyapkan etika klasik yang mengekang pergaulan muda-mudi, termasuk melalui penyebaran seks bebas.
Menghapuskan hukum yang melarang kahwin antara agama untuk mencipta generasi bebas agama (Atheism dan Freethinker)
Pengembangan pendidikan seks di sekolah-sekolah.
Persamaan hak antara lelaki dan perempuan dalam hal 'kedudukan waris' dan 'pakaian'.
Menggembalakan pemuda-pemudi ke dunia khayalan, dunia muzik, dan narkotik. Mendirikan Bait-Satan (rumah syaitan) untuk menampung pemuda-pemudi ke-alamnya. Mengorganisasi kaum gay, lesbian, Lutherian serta menggalakkan perakuan menuntut hak mereka dalam hukum.

PROGRAM KE-LIMA

Program ke-lima dinamakan 'BABILL' -
Memupuk asas kebangsaan dalam setiap bangsa.
Menjaga kemurnian bangsa Yahudi.

PROGRAM KE-ENAM

Program ke-enam dinamakan 'ONAN' :
Mengekang pertumbuhan bangsa Goyim (orang selain Yahudi)
Menggalakkan perempuan-perempuan Yahudi agar menjadi subur (fertile).

PROGRAM KE-TUJUH

Program ke-tujuh dinamakan 'PROTOKOL' -
Dalam istilah Freemasonry. Protokol khusus untuk program bangsa Yahudi dalam Suhyuniah (Zionisme) yang dimulai dengan penyebaran protokol.Isi protokol adalah tentang rancangan Yahudi untuk menguasai dunia. Diantaranya ialah penghancuran ekonomi suatu negara, penghancuran moral suatu bangsa dan banyak lagi. Dengan program protokol ini, bangsa Yahudi dapat menjadi penguasa ekonomi dunia, pengaturcara politik (spin-master, dsb) dan penerangan (medium, media) dunia.

PROGRAM KE-LAPAN

Program ke-lapan ini disebut 'GORGAH' :
Untuk merosakkan para pemimpin negara, ulama dan parti, mereka harus dijerumuskan dalam pasaran seks dengan seribu satu jalan. Pepatah Yahudi mengatakan ”Jadikanlah perempuan cantik itu untuk alat suatu permainan soal-siasat.”
Membuat perangkap seks bagi seseorang yang terhormat. Jika namanya disiarkan sehingga kehormatannya terjejas, itu adalah satu kejayaan.
Menyebarkan ejen Kasisah, iaitu Intel Freemasonry untuk menghancurkan martabat musuh di tempat-tempat maksiat.
Mendirikan pusat perjudian terbesar dan moden.
Melemahkan musuh dengan perempuan dan ubat khusus.

PROGRAM KE-SEMBILAN

Program ke-sembilan dinamakan 'PLOTISME' :
Mendidik alim-ulama dalam Plotis yang fahamannya terumbang-ambing.
Alim-ulama Plotis itu disebarkan sebagai tenaga pengajar di sekolah-sekolah dan pertubuhan-pertubuhan Islam.
Alim-ulama Plotis harus diangkat menjadi anggota kehormat Freemasonry.

PROGRAM KE-SEPULUH

Program ke-sepuluh ini dinamakan 'QORNUN' :
Orang-orang yang terpilih yang disyaki berbahaya kepada Freemasonry diangkat agar menjadi kaya-raya sehingga bergelumang harta benda, tetapi akhirnya di peras secara halus oleh suruhan Freemasonry.
Memberi dana pendidikan bagi pendidikan agama. Memberi dana dalam hal perniagaan, pertanian dan sebagainya sehingga mereka sibuk dalam keduniaan (materialisme).
Musuh-musuh Freemasonry akan diperdaya agar terjerat riba (interest) oleh bank Freemasonry.
Menghasut dan memberi jalan dengan berbagai cara agar bank selain dari bank Yahudi melakukan rasuah sehingga bank tersebut hancur dan kemudian bank itu diberi bantuan bank Freemasonry dengan ikatan yang kuat. Bank itu akan beroperasi kembali dengan 75% modal Yahudi. Kemudian pemimpin-pemimpin bank tersebut diberi ajaran Freemasonry dan menjadi anggotanya.Dari data-data tersebut dapat kita lihat bahawa begitu berkembangnya program-program Freemasonry dan Allah S.W.T. telah memberi peringatan dalam Al-Quran bahawa mereka (Freemasonry) itu saling bantu membantu dan menjadi pelindung satu dengan yang lainnya. Pada lafaz “illa taf’aluuhu” Allah S.W.T. memerintahkan kita untuk mengadakan saingan program Tansiq iaitu penyatuan hati umat Islam. Dalam hal ini, ulama Islam sebagai pemegang amanah para Rasul-Rasul seharusnya bersatu untuk memimpin dan membangunkan program tandingan sedunia yang Insya-Allah pasti akan menyaingi dan menghancurkan program-program Freemasonry. - END


No comments:

Post a Comment